⇄ Van toepassing op: instellingen, account, offertes, facturatie

1. Navigeer naar Organisatie instellingen via het logo in de rechterbovenhoek en klik op Sjablonen.
  2. Navigeer naar het documenttype (bv. factuur, offerte, ...) waarvan je het standaardsjabloon wenst te wijzigen.
  3. Kies een bestaand sjabloon dat je wenst in te stellen als het standaardsjabloon en klik op Stel in als standaard via

Wil je een (extra) sjabloon maken om in te stellen als standaardsjabloon? Lees hier hoe je sjablonen kan instellen in Easybox.