⇄ Van toepassing op: facturatie, afpunten, bankieren, betalingen, financiën

1. Navigeer naar de factuur die je wenst af te punten via Facturen > Aankoop of Verkoop.
  2. Selecteer de factuur of via en klik op Afpunten.
  3. Kies de betalingsmethode die van toepassing is en pas indien nodig de betaaldatum aan.
  4. Voer het bedrag in dat je wenst af te punten van deze factuur.
    - of -
    Kies voor Bankoverschrijving als methode en selecteer een of meerdere banktransacties die je wenst af te punten. Let op: de banktransacties zijn enkel beschikbaar wanneer er een bankrekening via Ponto gekoppeld is aan jouw account.
  5. Voeg indien gewenst een notitie toe en klik op Bevestigen.