⇄ Van toepassing op: instellingen, account, facturatie

1. Navigeer naar Organisatie instellingen via het logo in de rechterbovenhoek en klik op E-mail automatisaties.
  2. Klik op Nieuwe regel onderaan het scherm.
    - of -
    Klik op een regel (of via) die je wenst te bewerken.
  3. Geef de regel een duidelijke naam zodat je deze gemakkelijk kan terugvinden.
  4. DOCUMENTTYPE

Selecteer het documenttype dat je wenst te verzenden met deze e-mailautomatisatie en kies in welk bestandsformaat dit documenttype verstuurd moet worden.
  5. VERZENDVOORKEUREN

Selecteer hoe de bestanden gegroepeerd moeten worden tijdens het verzenden. Kies bij voorkeur voor Bestanden gegroepeerd per document verzenden.
  6. VERZENDTIJD

Kies de gewenste frequentie van het verzenden van de documenten (bv. Wekelijks).
  7. ONTVANGERS

Selecteer een bestaande connectie naar wie deze e-mailautomatisatie verzonden moet worden. Kies hieronder welke e-mailadressen van de connectie wel/niet gebruikt moeten worden.
  8. Klik op Opslaan.