⇄ Van toepassing op: offertes, facturatie, connecties, klanten, leads

1. Kies het document (bv. offerte, factuur, …) dat je wenst te verzenden door deze aan te vinken en klik op Verzenden onderaan het scherm.
    - of -
    Klik op de rij van het gewenste document of viaen klik op Verzenden onderaan het scherm.
    - of -
    Klik open klik op Verzenden.
  2. ONTVANGERS

Indien je reeds een e-mailadres hebt opgeslagen bij de connectie waarnaar je het document wilt versturen zal dit e-mailadres automatisch ingevuld worden. Wil je extra ontvangers toevoegen, of het document eerst eens naar jezelf versturen? Voer dan de gewenste e-mailadressen in.
  3. INHOUD

Pas indien nodig het onderwerp aan en voeg een bericht toe indien gewenst. In het bericht kan je gebruik maken van presets!
  4. Klik op Verzenden.