⇄ Van toepassing op: instellingen, account, offertes, facturatie

1. Navigeer naar Organisatie instellingen via het logo in de rechterbovenhoek en klik op Sjablonen.
  2. Navigeer naar het documenttype (bv. factuur, offerte, ...) waarvoor je een sjabloon wilt aanmaken en klik onderaan op Nieuw sjabloon.
    - of -
    Klik op een bestaand sjabloon dat je wenst te bewerken en ga naar stap 4.
  3. Bevestig de geselecteerde taal en documenttype en kies een van de basissjablonen die je als basis wenst te gebruiken voor je sjabloon. Klik op Inschakelen & configureren.
  4. Geef het sjabloon een duidelijke naam zodat je je sjabloon gemakkelijk kan terugvinden.
  5. LAY-OUT

Selecteer indien gewenst een ander logo, het ingestelde bedrijfslogo wordt automatisch gebruikt. Pas de lay-outinstellingen en -kleuren aan zoals gewenst.
    • Tip: Gebruik (tijdens het selecteren van kleuren) het pipetom een kleur te selecteren op je computerscherm. Zo kan je eenvoudig de kleuren van bv. je logo overnemen!
  6. INSTELLINGEN

Kies welke elementen getoond of verborgen moeten worden.
  7. LABELS

Pas de standaardlabels aan indien gewenst, bijvoorbeeld: "Offerte" kan je vervangen door "Raming" en dergelijke meer.
  8. SJABLOONBIJLAGEN

Selecteer een (of meerdere) bijlagen die automatisch worden bijgevoegd wanneer dit sjabloon toegepast wordt.
  9. Bevalt het voorbeeldsjabloon je? Klik dan op Bevestigen.