⇄ Van toepassing op: instellingen, account, facturatie

Een e-mail automatisatie is een lopende opdracht waarmee je vanuit je Easybox account automatisch documenten via e-mail kan versturen. Zo kan je bijvoorbeeld je facturen periodiek naar je boekhouder versturen!

In deze automatiseringsregels kan je instellen:

• Welke documenten verstuurd worden (bv. verkoop- of aankoopfacturen)
  • In welk bestandsformaat worden de documenten verstuurd (bv. PDF en/of UBL)
  • Hoe deze documenten verstuurd worden (bv. 1 document per e-mail)
  • Wanneer deze documenten verstuurd worden (bv. wekelijks, maandelijks, ...)
  • Naar wie deze documenten verstuurd worden (bv. je boekhouder en/of boekhoudprogramma)

Lees meer

Automatisatie via e-mail. Whoohoo!