⇄ Van toepassing op: facturatie, offertes, connecties, account

Deze stappen kan je volgen tijdens het toevoegen van alle soorten contacten (leads, klanten, leveranciers en fabrikanten) in Easybox

1. Vul het BTW-nummer in van de organisatie die je wil toevoegen
    (De organisatie moet BTW-plichtig & gevestigd zijn binnen de Europese Unie)
  2. Klik op Opzoeken
    Easybox zoekt de organisatiegegevens op via de VIES zoekmachine & klik op OK om de import te bevestigen. Let op: de zoekactie kan enige tijd innemen.
  3. ORGANISATIE

De naam en maatschappelijke zetel van de organisatie worden automatisch ingevuld. Voeg onderstaande organisatiegegevens toe om de organisatie compleet te maken
    • Aangeraden: Minstens één bankrekening, één e-mailadres en één telefoonnummer
    • Optioneel: DUNS nummer, afbeelding, extra adressen, contactpersonen, websites, aliassen. Indien de organisatie een (of meerdere) handelsnamen heeft die verschillen van de bedrijfsnaam, voeg een alias of meerdere aliassen toe. Wat is een alias?
    • Selecteer het type van de organisatie zoals gewenst (klant / leverancier / fabrikant).
  4. NOTITIES

Voeg notities toe om extra informatie bij te voegen.
  5. Klik op Opslaan