⇄ Van toepassing op: facturatie, leveranciers, connecties, betalingen

1. Navigeer naar Facturen > Aankoop en klik op Documenten uploaden
  2. Je wordt genavigeerd naar Depot, waar alle documentverwerking uitgevoerd wordt
  3. Sleep de bestanden die je wil uploaden naar het kader, of klik erin om bestanden te selecteren
    - of -
    E-mail je bestanden naar het e-mailadres aan de rechterkant van het venster (bv. 12345678@mailbox.easybox.com)
  4. De bestanden die je zonet geüpload, of doorgemaild, hebt komen onderaan het venster terecht bij de Te valideren bestanden. Selecteer de aankoopfactuur die je wenst te verwerken door deze te selecteren
  5. DOCUMENTTYPE

Selecteer of het een aankoopfactuur of -creditnota is
  6. LEVERANCIER

Meestal wordt de leverancier automatisch herkend op de aankoopfactuur. Indien de leverancier nog niet aanwezig is in jouw leverancierslijst kan je deze toevoegen, klik hiervoor op Opslaan en toewijzen of voeg de leverancier manueel toe
    - of -
    Wanneer er geen leverancier herkend wordt op de aankoopfactuur: selecteer een bestaande leverancier in het invoerveld of voeg een leverancier manueel toe
  7. DOCUMENTVOORKEUREN

Controleer de uitgelezen documentvoorkeuren en pas deze indien gewenst aan
  8. INHOUD

Controleer de uitgelezen factuurinhoud en pas deze indien gewenst aan, vergeet de BTW-tarieven niet te selecteren! Onderaan kan je de som van de ingevoerde factuurinhoud vergelijken met de totaalbedragen op het document aan de rechterkant van het venster
  9. Klik op Opslaan als concept indien de verwerking nog niet compleet is
    - of -
    Klik op Finaal opslaan

De opgeslagen facturen worden vanaf dit moment verplaatst naar Facturen > Aankoop waar je ze steeds kan raadplegen.